Kontakt

För att samverka, boka oss eller ställa frågor når du oss lättast på info@tjim.se, eller genom att ringa oss på 0793-48 21 46. Vårt organisationsnummer är 846501-6882. 

Vill du att vi kommer till din skola och pratar om transinkludering? Vill du att vi besöker din fritidsgård och pratar om vår verksamhet, feminism, gemenskap, relationer eller något annat? Planerar du att anordna bokbord och samla olika feministiska organisationer? Planerar du någon annan typ av event där du tycker att vi passar? Vill du ha informationsmaterial om stödet vi erbjuder? 

Vi vill besöka så många verksamheter som möjligt och du är mer än välkommen att kontakta oss för att se vad vi kan erbjuda just er! Alla besök är kostnadsfria. 


Vad erbjuder vi? 


Workshop: Transinkludering - behov och bemötande

TJIMs workshop Transinkludering - behov och bemötande är ett grundläggande pass riktat till föreningar och yrkesverksamma som möter transpersoner i sin verksamhet. Passet går igenom begrepp som trans och cis, pronomen, könsidentitet, jurdiskt kön, socialt kön och biologiskt kön och innehåller interaktiva moment där deltagarna får relfektera kring vilka behov som kan finnas just inom deras verksamhet för att jobba mer transinkluderande. Passet hålls på svenska, är en och en halv timme långt och innehåller en paus.

Några röster från utvärderingarna:  

“Det är bra att ni tar upp detta ämnet då vissa inte kan det så bra. Det bryter normer och normaliserar något som borde vara normaliserat.”

“Fick en bättre kunskap om hur transpersoner behandlas i vårt samhälle.”

“Lättsamt, Viktigt och informativt på samma gång. ”


Workshop: Makt & normer

Den här workshopen håller vi för grupper på max 15 personer, för elever av alla kön. Vi pratar om vad härskartekniker är, hur en känner igen dem och vilka främjartekniker det finns att ta till som motstånd. Vi pratar också om vad normer är och hur de påverkar oss och vad vi kan göra för att inte personer utanför normerna ska diskrimineras. 

Presentation

Vi kommer mer än gärna till din verksamhet och berättar om vår jour och det stöd vi erbjuder! Kanske arbetar du som kurator på en skola och vill träffa oss för att veta vilka du hänvisar vidare till om du ger elever vårt informationsmaterial. 

Bokbord

Vi har tidigare haft bokbord på exempelvis Feministisk festival, olika mässor och i skolsammanhang. Vi uppskattar verkligen  möjligheten att nå ut till fler som behöver stöd! 

Event

Vi har tidigare t.ex. deltagit på Malmö Pride, Lundapride, Ung festival och Malmöfestivalen. 

Kontakta oss
0793-482146
info@tjim.se

︎ ︎ ︎
Öppettider i chatten
Tisdagar & Lördagar
19:00-21:00