Chatta med oss

När du skriver till oss kan du alltid vara helt anonym och vi har tystnadslöfte, vilket betyder att det du berättar alltid stannar mellan oss. Vi för inga journaler och ställer inga krav på dig. Vi som svarar på mail och i chatten är transpersoner, icke-binära och/eller tjejer. Du kan prata med oss om precis vad som helst, inget är för stort eller för litet och oavsett vad du vill prata om så tycker vi att det är viktigt! Vi lyssnar, vi tar dig på allvar, vi står på din sida och stöttar dig. 

Vår chatt är öpppen:

tisdagar kl. 19-21
lördagar kl. 19-21  
 
När chatten är öppen hittar du den längst ner i högra hörnet.

På lördagar är det ofta många som loggar in och därför kan det vara lite längre väntetid för att chatta. Ibland krånglar tyvärr vår chatt, prova gärna att logga in igen om du skulle bli utloggad. Du kan alltid maila oss på prata@tjim.se.

När vår chatt är stängd finns det oftast någon annan jour som har sin chatt öppen. På ungasjourer.se finns kontaktuppgifter till landets alla trans-, tjej- och ungdomjourer listade. 

Idag finns det, inklusive oss, sex stycken transinkluderande jourer: Helsingborgs tjej- och transjour, Tjej- och transjouren i Lund, Indrajouren, Stjärnjouren & Uppsala tjej- och transjour

Maila oss

Du kan när som helst maila oss på prata@tjim.se och få svar inom två arbetsdagar. Via mail kan du också få en personlig kontakt, så det alltid är samma person som svarar dig. 

Kontakta oss
0793-482146
info@tjim.se

︎ ︎ ︎
Öppettider i chatten
Tisdagar & Lördagar
19:00-21:00